​Fra data til indsigt

Vi bruger avancerede analyseværktøjer til at skabe værdifuld viden fra eksisterende data.

​​

Eksisterende datagrundlag

Vi arbejder med selskabers eksisterende data og bygger vores analyser på dem.

Avancerede metoder

Vi har erfaring med forskelligartede analyseværktøjer og finder det værktøj, der passer bedst på data og problemstilling.​

Bedre beslutningsgrundlag

Vi kvalificerer vigtige beslutninger, så selskaberne har vished for, at de eksempelvis investerer rigtigt.​

Sådan​ gør vi

lightbulb

​Opstart

Vi afklarer problemstilling og mulige data. På den baggrund aftaler vi rammer og eventuel afgrænsning – eksempelvis, hvis datagrundlaget er meget begrænset. 

strategy

​Analyse

Vi indsamler og gennemgår data samt håndterer fejl og mangler i samråd med selskabet. Vi udarbejder første udkast, som vi validerer med selskabet.

 ​organization

​Forankring

Vi færdiggør analyse og præsenterer data, forudsætninger, resultater og anbefalinger for selskabet. Vi sikrer os, at resultaterne er forankret og klar til at blive brugt, før vi afslutter analysen helt. 

aqua-logo

"Kouno har hjulpet os med at kvalificere reinvesteringer. De har indsamlet og analyseret TV, og vi har bidraget til validering af data og resultater.

Vi har fået et langt bedre beslutningsgrundlag, og det har bidraget til nye måder at prioritere på.

Vi har konkret fået ny viden om levetider. Vi får taget højde for risiko, når vi investerer. Vi har også fået forslag til, hvor vi skal målrette TV.”

- Palle Lyngsø Mikkelsen, Direktør AquaDjurs

Ledningsrenovering: Hot Spot analyse

Spildevandsselskaber har data fra TV-inspektion for en mindre del af deres ledninger.

Vi har i flere selskaber analyseret TV på en mindre del af ledningerne. for at brede resultater ud til ledninger uden TV. Vi har testet forskellige analysemodeller, og randomforest – en ud af mange machine learning modeller – har vist sig mest præcist i kombination med regression, hvor regression er bedst egnet til at generere henfald over tid.

Vi har ved hjælp af randomforest og regression fået klarhed over tilstand på de øvrige ledninger. Vi har også fået klarhed over forventet alder af ledningerne, når de teknisk set er henfaldet. Selskaberne får på måde kvalificeret deres planlægning.

Med viden om løsning – no dig, separering mv. – priser mv. har det også givet et grundlag for hurtigt at kvalificere og opdatere investeringsprognoser.​​

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48