Understøt behov

detaljeret afdækning og specificering af system mangler, giver bedre forudsætninger for understøtning af selskabets faktiske behov

Tilgængelige systemer

Analyse af tilgængelige systemer sikrer, at alle relevante systemer overvejes, så det rette og mest værdiskabende system vælges ud fra de rigtige hensyn. 

Bistand til udbud

Bistand til udbud og aftalegrundlag sikrer, at der er klare rammer for indgåelse af aftale og efterfølgende opfølgning på aftalen overfor leverandør

Sådan​ gør vi

lightbulb

​Kortlægning af behov

Vi laver en systematisk kortlægning af ønsker og behov, der omsættes til en samlet specifikation til brug ofr valg af system.

strategy

​Markedsscreening

Markedsanalyse, som afdækker relevante systemer. Vi anskaffer uforpligtende priser fra leverandører og gennemfører analyse af, hvilke områder af systemerne, som erm est omkostningstunge. 

 ​organization

Implementering

Vi hjælper med den endelige forhandling og indkøb af system, så der ligger et stærkt aftalegrundlag, som understøtter løbende leverandørstyring og en god implementering.

Hvorfor Kouno

  • Vi hjælper selskaber med at afdække behov og udarbejde en liste med krav, som systemer skal leve op til.

  • Vi har erfaring med systematisk kortlægning af systemlandskab, som sikrer, at alle systemer bruges optimalt og understøtter opgaveløsning i selskabet.

  • Vi kender processerne og opgaverne i forsyningssektoren og har erfaring med kobling fra opgaveløsning til effektiv it-undersøgelse​.

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48