Erfaren projektledelse

Implementering kræver fokus, tid og bidrag. En erfaren projektleder kan bidrage til succesfuld implementering

Målrettet leverandørstyring

Implementering kræver tæt og godt samarbejde med leverandører. Støtte til implementering sikrer tidlig fokus på leverandørstyring

Alle typer systemer

 Vi hjælper med alle typer systemer, som f.eks. økonomi, afregning og SRO. 

Sådan​ gør vi

lightbulb

​Opstart

Vi gennemgår udbuds materiale og kontrakt og gennemgår vigtige milepæle med selskab og underleverandør. Er der ikke allerede en implementeringsplan, vil vi foreslå udarbejdelse af en. 

strategy

​Opgaver og ressourcer

Vi følger plan og afstemmer opgaver og ressourcer. VI styrer aktivt efter emner og risici, så overraskelser håndteres inden de truer tidsplanen.

 ​organization

​Forankring

Vi tilrettelægger og organiserer test, der ofte nedprioriteres. Test er selskabets sikkerhed for, at det har fået det aftalte og, at det ikke går i luften med en løsning præget af børnesygdomme. 

Hvorfor Kouno?

  • Vi sikrer en plan, der tids- og ressourcemæssigt er afstemt hele vejen rundt, så alle kender deres opgaver, ansvar og vigtige deadlines

  • VI har erfaring med implementering af ny IT og de overvejelser, som selskaber skal gøre sig, inden de godkender og overtager nye løsninger

  • Vi har fokus på involvering, så de fremtidige brugere inddrages og bliver hørt. Det er centralt, hvis den nye løsning skal blive godt modtaget.

"​Affaldvarme Aarhus har anskaffet sig et nyt system til affaldsadministrationen, dvs. administration af beholder ordninger og aftaler samt tilbagemeldinger fra transportere og fakturering.

Vi har haft konsulenter fra Kouno til at støtte op om implementeringen, så projektstyring og ledelse samt leverandørstyring fik den rette prioritering.

Det har været en stor hjælp, fordi der går år mellem den slags implementeringer, og fordi det er enormt vigtigt med erfaring og tid, til at afdække de mange emner og risici, der opstår i sådan et forløb."

- Søren Thingbak, Chef for Affald Indsamling, Affaldvarme Aarhus

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48