NORDIWA: Indlæg om datadriven asset management – operate, maintain or invest?

af Peter Hartwig | okt 8, 2017 | Nyheder, Spildevand |

Asset management hos spildevandsselskaber

Hedensted og Randers Spildevand, DME og Kouno lægger lige nu sidste hånd på de analyser og rapporter, der skal bidrage til integrerede beslutninger i Hedensted og Randers Spildevand. Med integrerede beslutninger mener vi beslutninger, der træffes ud fra hensyn til både projekt, drift og økonomi. Drift, vedligehold eller investér?

Henrik Laursen, Randers Spildevand, og jeg har fornøjelsen at præsentere projektet og dets leverancer på NORDIWA. Det sker den 11. oktober, kl. 14:40 – 15:00 (Comwell, Lokale D). Kom og hør, hvordan vi har bygget bro mellem fagligheder og mellem data for at levere ny viden.

Deltager du ikke i NORDIWA, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg fortæller gerne om asset management-projektet, og hvordan dit selskab kan komme fra data til værdi.

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48