​Om Kouno

Hvem er vi?

_______________

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 9 konsulenter. Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig- og transportsektoren samt kommunerne.

Kouno har indsigt i regulering, mål og opgaver, og kender udfordringer til bunds og kan i kraft af sektorindsigt bidrage til at få opstillet de rigtige mål og hjælpe selskaber til at få realiseret gevinster.

Hvad kan vi?

_______________

Vi hjælper selskaber med at få styr på forretningsstrategien, optimere arbejdsgange, beslutningsgrundlag og drift af selskabet. Vi skaber vedvarende forandring, så vores kunder bliver klædt på til at håndtere fremtidens krav. 

Vi er specialister i rådgivning inden for sektorer i fokus med kompetencer inden for strategisk forståelse, økonomi, analyse samt organisation og forandring, Vil I skabe positiv forandring i jeres virksomheder, kan vi hjælpe jer.

Vores vision

_______________

Kouno har en vision om at være førende rådgiver inden for sektorerne i fokus. Kounos vision er at være den foretrukne konsulent, når vores kunder skal skabe sammenhæng mellem regulering, mål, økonomi og mennesker.


Vi vil gøre det let at være kunde hos os med transparent og ærlig rådgivning. Vi vil levere høj kvalitet, der lever op til forventningerne om vores rådgivning.

Sammenhæng og resultater

_______________

Kouno kommer af det latinske Couno og betyder bl.a. at forbinde og at konsolidere. Netop det, som Kouno bidrager med – sammenhæng på tværs af fagligheder, på tværs af sektorer og mellem forskellige løsninger.
Når løsninger bliver gennemtænkt fra design til implementering, med afdækning af forskellige faglige vinkler og løsningsmuligheder, så alle tænkelige synergier tænkes ind i løsningerne.

Vores værdier​

_______________​

Helhed: Vi tænker i helheder og langsigtet. Vi strækker os for at være samlingspunkt, når øerne i fremtidens forsyning skal kobles. 

Troværdig: Vi har styr på kvalitet og indhold. Vi overholder aftaler og er altid på forkant for at undgå overraskelser. 

Værdi: Vi skaber værdi for samfund og kunder. Vi kender vores værd og er med, når vi kan gøre en forskel.

Kreativ: Vi er nysgerrige og kreativt nytænkende. Vi søger ny viden og indsigt, der kan bidrage til nye, ambitiøse løsninger.

Omsorg: Vi er engagerede i omgivelser, mennesker og opgaver. Det er udtryk for arbejdsglæde og giver de bedste resultater.

​​​​​​

Vores konsulenter

Karriere​

En karriere hos Kouno, er en karriere præget af ansvar, udvikling og udfordring.​

Vi er interesseret i dig, uanset om du har erfaring, skal i praktik, eller søger et studiejob.

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48