Karriere

En karriere hos Kouno er en karriere i udvikling. Som Konsulent hos os garantere​r vi, at dine kompetencer kommer i spil og, at du bliver udfordret. Vi har et fagligt stærkt miljø, hvor du vil komme til at arbejde med forskellige spændende projekter. Vi har en organisk kultur, hvor både det faglige og sociale får liv og, hvor alle har mulighed for at excellere og komme med nye input, som kan lede til nye værdiskabende løsninger for vores kunder.

Vi modtager gerne din ansøgning, uanset om du er studerende, nyuddannet eller har erfaring. Hvis du er studerende, kan du starte hos os som praktikant eller studenter-medhjælper.​

Vores ledige stillinger:

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på ​kouno@kouno.dk

Praktikanter

​Hos Kouno har vi rigtigt gode erfaringer med praktikanter. Vi ansætter dygtige og ambitiøse studerende fra f.eks. økonomiske og samfundsfaglige studieretninger. 

Hos os, er arbejdsopgaverne alsidige og udfordrende og tilpasses dit erfaringsgrundlag. Opgaverne kan f.eks. være dataindsamling, analyse eller proceskortlægning. Fælles for dem alle er, at du har ansvaret for dine opgaver og, at du har mulighed for at udvikle og komme med nye løsninger, som skaber merværdi for vores kunder.

Under dit praktikophold vil du både få teoretiske og praktisk erfaring vedrørende, hvad det vil sige at være konsulent. Hvordan håndtere man kunden? Hvad er god projektledelse? Hvordan sikrer man, at man skaber værdi?

​Studentermedhjælper

Vi har ofte studerende ansat som studentermedhjælpere og praktikanter. Det giver en introduktion til arbejdet i konsulentbranchen og en mulighed for at få praktisk erfaring som supplement til uddannelsen.

Vi ansætter dygtige og ambitiøse studerende, fx fra økonomiske og samfundsfaglige studieretninger. Arbejdsopgaverne er alsidige og udfordrende, og de tilpasses dit erfaringsgrundlag. Opgaverne varierer fra dataindsamling og databehandling til analyser og deltagelse i forskellige projekter, hvor du assisterer konsulenterne i Kouno. Via dine opgaver får du mulighed for at afprøve forskellige områder af konsulentfaget fra analyse til præsentation og formidling.

Konsulent

Som konsulent hos Kouno får du mulighed for at arbejde med projekter indenfor strategi, optimering og forandring. Forsyningsbranchen er en branche i i stor udvikling. En udvikling som vi er en del af, og som vi hjælper med at præge.

Vores projekter varierer og det gør opgavernes også: Ét projekt vedrører dataindsamling og analyse af store mængder økonomidata, et andet bygger på kvalitative interviews om forretningsmodeller og opgave-processer. Som konsulent hos os, får du en omskiftelig hverdag i højt tempo, som oftest er centreret omkring 2-3 projekter ad gangen. 

Som konsulent hos os får du mulighed for at tage ansvar og hjælpe med at præge vores udvikling og rådgivning. Du kommer til at møde forskellige spændende udfordringer, der til tider stiller krav om viden og indsigt - og nye værktøjer, der skal læres på kort tid. 

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48