Effektive investeringer

Ineffektive og dyre projekter? Vi hjælper selskaber med at skabe effektive investeringer.

Vi har styr på regulering og sørger for, at investeringerne håndteres korrekt i reguleringsmodellen.​

Effektive projekter

Analyse af projekter giver klarhed over, hvilke projekter der er effektive og, hvor de er potentiale

Projektstyring og optimering

Identificering af de primære årsager til dyre og ineffektive projekter kan være et væsentligt bidrage til projektstyring og optimering.​

Investeringer og regulering

Forstå, hvad der påvirker investeringers effektivitet i den økonomiske reguleringsmodel, så fremtidige projekter understøtter selskaber mål om optimering.​

Sådan​ gør vi

lightbulb

​Opstartsmøde

Vi udvælger en gruppe projekter, der er repræsentative og relevante at undersøge i forløbet – med mulighed for videre udrulning. 

magnifying-glass

Data

Dataindsamling for udvalgte projekter på tværs af bl.a. økonomi, projekt og GIS-afdeling og afklaringer til data, registreringspraksis og proces.

strategy

​Analyse

Analyse af udvalgte projekter med fokus på, hvor effektive de enkelte projekter er – og hvorfor, samt hvordan projekterne er registreret og håndteret bl.a. i økonomisk regulering.

 ​organization

​Resultater

Sammenfatning med konklusioner og input til videre forløb og optimeringsforslag, der fx dækker over proces for projektstyring, prioritering af projekter og ansøgning om dispensation i økonomisk regulering. 

Hvorfor Kouno?

  • Vi kender de afgørende mekanismer og faktorer i reguleringsmodellen, som påvirker investeringsprojekter effektivitet​

  • Vi har erfaringer fra flere selskaber og mange projekter på tværs af forsyningsarter og projekttyper - og har kendskab til årsagerne bag projekters ineffektivitet i reguleringsmodellen og i praksis.

  • Vi har kendskab til de typiske udfordringer, når projekter bliver dyrere end forventet og, hvordan disse projekter bør håndteres i forhold til reguleringsmodellen

"Vandcenter Syd har gennemført en række komplekse og lidt atypiske projekter. Disse projekter er svære at håndtere i reguleringsmodellen og har derfor en negativ konsekvens for Vandcenter Syds resultater i reguleringsmodellen.

Kouno har analyseret en række udvalgte projekter for os. Målet var at undersøge, om projekterne var effektive i reguleringsmodellen, årsagerne bag dette samt at opstille forslag til indsatser, når projekterne ikke var effektive.

Kounos analyse viste os, hvilke projekter der var effektive og hvilke, der havde et potentiale. De præsenterede årsager til ineffektive projekter og gav os indsigt og viden, så vi kan undgå og håndtere de effektive projekter i fremtiden.

Det har stor betydning for Vandcenter Syds resultater i den økonomiske regulering."

- Arne Svendsen, Udviklingschef, VandCenter Syd

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48