Effektiv opgaveløsning

Klarhed om opgaver, ansvar og samarbejde på tværs af selskabet forbedrer effektivitet og arbejdsglæde

Indfri forventninger

Forbedring af processer sikrer fælles forståelse af mål og opgaver og bidrager til målopfyldelse

Fremtidssikring

Fælles forståelse og tilrettelæggelse af opgaver og organisering fremtidssikrer selskabet og letter håndtering fx nye opgaver 

Sådan​ gør vi

lightbulb

​Opstart

I fællesskab afgrænser vi, hvilke opgaver der indgår. Vi kommer med forslag til forløb og tilretter ud fra ønsker til tidsplan og involvering

strategy

​Mål og ​opgaver

Vi står for workshops med ledere og medarbejdere om mål og opgaver, med fokus på sammenhæng fra mål og opgave, til den måde opgaver løses på. Vi levere færdig dokumentation af mål, opgaver og processer, samt oversigt over fordeling af ansvar

Vi udarbejder forslag til workshops med ledere og medarbejdere om mål og opgaver, med fokus på sammenhæng fra mål og opgave, til den måde de løses på. Vi leverer færdig dokumentation af mål, opgaver og processer samt oversigt over fordeling af ansvar. 

​Organisation

Ud fra mål, opgaver, ansvar og kompetencer opstiller vi forslag til selskabet organisations, så det tager afsæt i de opstillede mål 

Hvorfor Kouno?

  • Vi styrer processen og sikrer fremdrift.

  • Vi har erfaring med proces og organisering og kan sparre med selskabet om fokus og afgrænsning, så tiden bruges fornuftigt.

  • Vi sikrer bred involvering af ledere og nøglemedarbejdere, så løsninger udvikles i fællesskab og forankres fra start.

Vi har i Vejen Forsyning arbejdet med processer og nyt ledelsessystem gennem flere år. Vi har taget fat på opgaven i forlængelse af vores udskillelse som selvstændig selskab og haft konsulenter fra Kouno til at hjælpe os i gang. De har kørt proces og dokumenteret processer med involvering af ledere og medarbejdere. Det har givet os overblik over, hvordan vi løser vores opgaver, og hvem der sidder med hvad. Konsulenterne har med forløbet i høj grad skabt grundlaget for, at vi i dag – flere år efter – fortsat arbejder ud fra processer og ledelsessystem."

- Kjeld Møller Christensen, Direktør, Vejen Forsyning

Kontakt os

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en vores konsulenter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vores projekter skal give mening og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vores projekter altid udgangspunkt i klare succeskriterier, som er udarbejdet i samarbejde med kunden.  

INVOLVERING

Vi sørger altid for tæt involvering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere for at sikre, at vores projekter er helhedsorienterede og sammenhængende. 

FORANDRING

Vi sørger for, at vores projekter skaber vedvarende forandring. Uanset om det er en ny måde at bruge data på, ny ansvarsfordeling, eller noget helt tredje. Implementering hos nøglemedarbejderne er kritisk. 

Besøg os

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Kouno P/S LinkedIn

Connect med os i dag

Om firmaet

Kouno hjælper med strategi, optimering og forandring. Kouno er etableret i december 2016 og består i dag af 6 konsulenter. 

Kouno arbejder primært med selskaber inden for forsynings-, almen bolig-, transport- samt kommunalsektoren

Kontakt os

Kouno P/S 

Silkeborgvej 43 1. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2196 2144

E-mail: Kouno@kouno.dk

CVR: 38 23 40 48